Acestea sunt cele mai bune jocuri de masă pentru antreprenori pe care le puteți oferi

Acestea sunt cele mai bune jocuri de masă pentru antreprenori pe care le puteți oferi

Dacă aveți un antreprenor sau un viitor antreprenor în familie și doriți să-l surprindeți sau doriți doar să aveți un detaliu cu unul dintre partenerii dvs. de pornire, consultați aceste jocuri de masă originale. Dacă aveți un antreprenor sau un viitor antreprenor în familie și doriți să-l surprindeți sau doriți doar să aveți un detaliu cu unul dintre partenerii dvs. de pornire, consultați aceste jocuri de masă originale. Lumea jocurilor de masă este mai largă decât pare și în ultimii ani pare să fi devenit mai la modă ca niciodată. De fapt, unele aplicații digitale și jocuri mobile și-au lansat chiar propriile versiuni fizice ale Dash.

Învățarea economiei prin jocuri de societate

Printre gama largă de subiecte pe care le puteți înțelege, există și lumea afacerilor și a managementului afacerilor. Dincolo de titluri precum Hotel sau Monopoly, există jocuri de masă inspirate din funcționarea startup-urilor tehnologice și din domeniul capitalului de risc care vizează educarea sau predarea celor mai tineri interesați de ecosistemul antreprenorial. Iată câteva dintre cele mai bune:

Învățarea economiei prin jocuri de societate
 • GoVenture: potrivit creatorilor săi, este conceput pentru jucătorii săi să” facă față adevăratelor provocări ale antreprenoriatului ” și, în același timp, să învețe oportunități ca grup.
  Obiectivul jocului este de a acumula cât mai mulți bani sau echitate (care se materializează aici în jetoane colorate) pentru a comercializa produse. Consiliul reprezintă o perioadă de timp de o lună, în care trebuie să avanseze. Unele spații invită jucătorii să plătească cheltuieli, iar în altele trebuie să concureze pentru un bonus în timp ce participă la diferite provocări, cum ar fi răspunsul la întrebări, efectuarea de acțiuni diferite etc.
  Consiliul are, de asemenea, o secțiune destinată clienților, în care jucătorii concurează pentru a le pune mâna. Există o ruletă cu diferite tipuri de profiluri și, în funcție de ceea ce iese în ea, această țintă fictivă poate decide dacă să cumpere articole cu costuri mai mult sau mai puțin, mai mult sau mai puțin de calitate și valoare de marcă ridicată sau scăzută.
  Într-o altă secțiune a Consiliului de Administrație al GoVenture, jucătorii au posibilitatea de a decide care este salariul angajaților lor, de a-și gestiona datoriile sau de a alege stilul de viață pe care îl conduc, echilibrând mai mult sau mai puțin munca lor cu viața personală.
 • Hot Company: în acest joc de masă, fiecare jucător are controlul asupra propriei sale companii, iar obiectivul este de a fi primul care câștigă 100.000 dólares. Cu toate acestea, această divertisment nu se concentrează numai pe acumularea de bogăție, ci și pe aspecte precum responsabilitatea ecologică și socială.
  Există trei pachete de cărți, iar unele au întrebări banale despre afaceri, antreprenori celebri și probleme cu care se confruntă femeile din lumea afacerilor. Conform răspunsurilor lor, jucătorii pot câștiga sau pierde bani.
  Acest joc este pentru între 2 și 8 jucători, este recomandat de peste 12 ani și fiecare joc durează în medie 60 de minute.
 • Startup Fever: total inspirat de lumea Silicon Valley. În calitate de co-fondator al unui startup, trebuie să angajați o grămadă de tocilari pentru a vă construi produsul, dar și unii oameni de vânzări aduși să-l vândă și directori pe măsură ce vă scalați. Puteți plăti șablonul cu opțiuni de stoc. Pe măsură ce câștigi mai mulți bani, poți angaja oameni din ce în ce mai talentați.
  Cu toate acestea, dacă neglijezi ceilalți jucători, care sunt și co-fondatori ai proiectelor lor, ei te pot jefui de cei mai buni. Încercați să aveți grijă de ele și să le plătiți în funcție de valoarea lor sau va exista un adevărat “exod de creiere”. În același timp, veți încerca, de asemenea, să faceți autografe externe, luând fisurile lor din competiție.
  Acest joc de bord indie materializat după o campanie de crowdfunding de succes pe Kickstarter înapoi în 2011. Este conceput pentru 2 până la 6 jucători și fiecare joc durează în medie aproximativ 120 de minute. Ideea a venit de la Louis Perrochon și designul său delicios este lucrul lui Gary Simpson.
 • Zeros to Heros: în acest joc de bord care a fost lansat în 2005 în Singapore de către un consultant începi ca un “om mare” cu zero capital și zero cunoștințe de afaceri, dar treptat iei calea interesantă de a deveni propriul tău șef. Totul se bazează pe diferite scrisori de oportunități, muncă, evenimente, inovație etc.
  Creatorul jocului dorește ca jucătorii să-și poată configura mentalitatea antreprenorială, să învețe când să-și asume riscuri, să-și îmbunătățească abilitățile de luare a deciziilor, să-și dezvolte abilitățile de a găsi alianțe și să devină toți experți în negociere.
  Fiecare joc de zerouri la Heros durează între 1 și 2 ore și câștigă cine are cei mai mulți bani în cele din urmă.
 • Du-te pentru rupt: deși este un pic controversat, acest joc de la Hasbro reprezintă ceea ce se întâmplă cu mulți fondatori de start-up care nu au prea multă reținere cu rundele de finanțare pe care le primesc de la business angels și firme de capital de risc. Practic, în Going for Broke sunteți proprietarul unei afaceri care trebuie să cheltuiască 1 milion de dolari și să falimenteze în cel mai scurt timp posibil. Fără a ține cont și de viață în toate cârpă.

Lasă un comentariu