Ce tipuri de ruletă există?

Ce tipuri de ruletă există?

Ruleta există și a fost jucat din cele mai vechi timpuri și este încă una dintre cele mai incitante jocuri în orice cazinou. Trebuie spus că cele mai multe venituri cazinou vine de la ruleta în sine. Cu o serie de opțiuni de pariere disponibile, Ruleta oferă un stil de joc imbatabil de la alte titluri populare. Fiorul, entuziasmul și complexitatea jocului îl fac nu numai fascinant, ci și strategic. Din aceste motive, ruleta a devenit una dintre alegerile preferate în industria jocurilor de noroc on-line. De asemenea, prezintă diferite variante, care pot satisface fiecare gust. Încă de la începuturile sale, Jocul de ruletă a fost întotdeauna complet în sine: jocul clasic de pariuri în care pariați un număr în speranța de a câștiga. Setați așa cum o știm cu toții, oferă posibilitatea de a paria pe toate combinațiile posibile.

În decursul anilor, au fost dezvoltate pentru alte versiuni ale jocului, dar n-au schimbat sau înlocuit regulile de bază, printre alte lucruri, foarte simplu: roata, hub-ul de joc, cu 36 de numere, plus 0 este aranjat în așa fel, nu într-un rând, este tors de crupier, care apoi lansează mingea în direcția opusă la rândul său, și în acel moment, tot ce rămâne este să așteptăm până când roata se oprește și mingea, țopăit din buzunar în buzunar, ajuns la capăt, este de sperat, numărul de bet.
Fiind un joc bazat aproape exclusiv pe dezordine, din care alegerea de numere care nu sunt consecutive pe volan, se pretează la sistemele că celălalt pe baza statisticilor, pornind de la fix constantă cantitatea de numere, care rămâne neschimbată, și probabilitatea de eliberare a unui număr, care este raportul de 1:37 și 1:38, în funcție de versiunea pe care o juca.

Jocul se bazează pe pariuri, legate de combinații posibile. Tipurile de pariuri sunt:

  • Număr unic sau complet
  • Cai sau perechi de numere
  • Tripleți sau complet transversali
  • Quatrain O pătrat
  • Zeci (I, II și III)
  • Coloane (coloana tabelului I, II și III)

Versiuni de ruletă

Versiuni de ruletă

Principalele versiuni ale jocului sunt trei: ruleta franceză, Ruleta Europeană și Ruleta Americană, diferența dintre care se află în cea mai mare parte în tipul de masă. Ruleta franceză, care este apoi cea originală din care au fost elaborate celelalte versiuni, prezintă cel mai cunoscut tabel clasic, cu numerele de la 0 la 36. Caracteristica sa particulară este regula pentru ieșirea din închisoarea 0 sau en, conform căreia pariurile simple sunt “închise”, adică blocate, pentru runda următoare: dacă în această rundă iese combinația câștigătoare, mizele sunt deblocate. Dacă acest lucru nu se întâmplă, e-mailul este pierdut și, dacă 0 este lăsat din nou, regula en prison este reactivată. Desigur, după deblocare, pariul va reveni să se joace cu probabilitatea normală de a câștiga sau de a pierde. În alte versiuni, regula en prison nu există.

O regulă interesantă de subliniat, întotdeauna legată de 0 și prezentă doar în versiunea franceză originală este La partage, care constă în împărțirea mizei simple între dealer și jucător. Această regulă se aplică, după ieșirea din 0 și apoi en închisoarea posturilor simple, atunci când jucătorul, la ieșirea din 0, nu dorește să aștepte deblocarea posturilor închise și necesită întoarcerea imediată a jumătății postului. În acest caz, avantajul Dealerului scade la 1,3%, apoi în favoarea jucătorului.

Ruletă Online și Ruletă live

Având în vedere structura funcțională simplă atât a mesei, cât și a mecanismului de joc, ruleta a fost reprodusă cu ușurință pentru cazinourile online. Între timp, din punct de vedere grafic, dezvoltatorii calificați de software de joc, cum ar fi Playtech, Microgaming, NetEnt, pentru a numi câteva, au recreat mese de joc perfecte în fiecare detaliu. Puteți găsi versiunea cu roata în centru și covorașul de joc de mai jos, cu o vedere confortabilă de sus, sau vederea în perspectivă din colțul mesei, care dă senzația de a fi într-un cazino real.

Având în vedere structura funcțională simplă atât a mesei, cât și a mecanismului de joc, ruleta a fost reprodusă cu ușurință pentru cazinourile online. Între timp, din punct de vedere grafic, dezvoltatorii calificați de software de joc, cum ar fi Playtech, Microgaming, NetEnt, pentru a numi câteva, au recreat mese de joc perfecte în fiecare detaliu. Puteți găsi versiunea cu roata în centru și covorașul de joc de mai jos, cu o vedere confortabilă de sus, sau vederea în perspectivă din colțul mesei, care dă senzația de a fi într-un cazino real.

Și vorbind despre acest lucru, nu putem să nu menționăm recenta introducere extraordinară de jocuri de cazino live, inclusiv ruleta. Aceste secțiuni trăiesc literalmente “catapultează” jucătorul în cazinoul real, făcându-l să experimenteze fiorul acestei experiențe fără a pleca de acasă, datorită utilizării camerelor de înaltă definiție pentru streaming și prezenței dealerilor în carne și oase (dealer live), care pot interacționa și prin chat live. Pe scurt, o experiență cu adevărat unică pentru fani. Atât de mult, încât, chiar, unele cazinouri online, în cazul ruletei, au pariat mai mult pe modul live decât pe clasicul online, propunând toate versiunile și deschizând, ca în cazul StarCasinò, până la 20 de camere live dedicate!

Marile cazinouri online, în gama lor largă de jocuri de cazino, oferă, pe lângă cele trei versiuni oficiale, și alte variante ale jocului de ruletă, care, totuși, de bază, rămâne întotdeauna aceeași. Aceste variații sunt de multe ori amuzant și interesant, și de a amplifica distractiv inerente în bază de joc de ruleta prin introducerea unui cel mai dinamic element, cum ar fi, de exemplu, în caz de Pinball Ruletă (Roulette Pinball), cu o alegere clasic de numere sau o combinație pe care să se concentreze, acesta funcționează ca o mașină de pinball, în cazul în care mingea, așa cum se întâmplă cu roata, spate, în acest caz, o cale tipic de flipper să cadă într-unul din buzunare numerotate că glisați orizontal în partea de jos a ecranului.

Lasă un comentariu