Cum se joacă blackjack

Un joc de blackjack începe în momentul în care jucătorii plasează pariurile.

Cum se joacă blackjack

Dealerul împarte două cărți pentru fiecare dintre ele și două pentru el însuși: una neacoperită, cealaltă acoperită. Valoarea cărților în blackjack: în blackjack toate cărțile își asumă valoarea nominală. Cifrele sunt în valoare de 10, în timp ce asul poate fi în valoare de 1 sau 11. Semințele nu au nici o valoare la blackjack. Totalul unei mâini este suma valorii cărților care o compun. Jucătorii trebuie să aleagă dacă să stea, să ceară carte, să se predea, să dubleze sau să împartă o pereche.
Dealerul acționează ultima și trebuie să ceară carte cu un total mai mic sau egal cu 16 și să stea cu un total între 17 și 21.
Jucătorii câștigă atunci când totalul mâinii lor o depășește pe cea a mâinii dealerului sau dacă au un scor mai mic sau egal cu 21, iar dealerul depășește totalul de 21).

În acest capitol veți învăța:

Istoria blackjack, în special originile sale, modul în care jocul “21” a devenit “blackjack” și care au fost pionierii săi. De ce blackjack este diferit de alte jocuri de noroc și modul în care puteți profita de această diferență. Ce se înțelege prin beneficiul cazinoului și ce putem face pentru a minimiza. Scopul jocului. Înainte de a învăța cum să joci blackjack, trebuie să înțelegi regulile de bază, obiectivul și strategia de urmat
VALOAREA CARDURILOR

În acest capitol veți învăța:

După cum sa menționat la început, în blackjack toate cărțile să ia pe valoarea lor nominală. Cifrele sunt în valoare de 10 și asul poate fi în valoare de 1 sau 11. Costumul de cărți nu are nici un sens în blackjack. Totalul unei mâini este suma valorilor cărților care o compun. O mână formată dintr-un 4, un 5 și un 8 este în valoare de 17, un alt format dintr-o regină și un 5 este în valoare de 15. Asul este întotdeauna presupus a fi în valoare de 11, cu excepția cazului în care totalul nu depășește 21: în acest caz, asul poate fi în valoare de 1.

Valoarea cardurilor

Busting înseamnă că mâna sau cea a Dealerului depășește totalul 21. Să presupunem că aveți 10-6 și că, după ce a cerut o carte, primiți un 9: am un astfel de caz, jucătorul a prins, deoarece totalul mâinii este 25.

O mână tare este o mână care nu conține un As sau în care Asul are o valoare de 1. De exemplu, 10-8 alcătuiesc un hard 18; de asemenea, 5-la-10-2 alcătuiesc un hard 18. O mână care conține un As de 11 se numește o mână moale. De exemplu, A-5 alcătuiesc un soft 16; de asemenea, A-2-5 alcătuiesc un soft 18; 3-2-a-3 Un soft 19. Când primiți primele două cărți și una dintre ele este un As, conta ca 11. O mână moale, după ce a cerut alte cărți, se transformă adesea într-una tare. Să presupunem că te joci cu a-5 sau cu un soft 16; vă cere carte și veți obține un 6. Mâna este acum un hard 12. La blackjack Strategia de joc poate fi diferită, chiar dacă totalul mâinii este același: cu 10-6 (16 greu) joci într-un mod invers în comparație cu a-5 (16 moale).

Blackjack se joacă pe o masă semicirculară acoperită cu o cârpă din pâslă care poate găzdui până la maximum 7 jucători. Fiecare jucător își plasează pariul în fața lui, într-un cerc special sau o cutie pătrată. Dealerul împarte cărți pe baza unui protocol strict, colectează jetoane pierdute de la jucători, plătește pariuri câștigătoare și, în general, menține jocul în mișcare.

Valori Card
Primul lucru pentru a învăța să înțeleagă cum să joace blackjack este valoarea cărților. Pentru a juca, de regulă, se folosește un pachet de 52 de cărți fără jokeri. Fiecare carte în Blackjack are o valoare care va fi întotdeauna constantă pe toată durata jocului și care corespunde numărului sau cifrei de pe card. Pentru carduri 2,3,4,5,6,7,8,9, și 10, numărul lor va determina valoarea acelui card, în timp ce toate cifrele sunt în valoare de 10. Deci, o carte cu valoarea numerotată “opt”, indiferent de costumul său, va valora opt, în timp ce un rege va valora zece exact ca o femeie și un Jack.

Discuții diferite pentru cartea ace. Valoarea sa este considerată egală cu 11, cu excepția cazului în care scorul obținut din suma cărților este mai mare de 21. În acest caz, i se va atribui valoarea 1 (o vom înțelege mai bine mai târziu, explicând regulile jocului).

În general, tot ce trebuie să știți sunt câteva reguli de bază combinate cu capacitatea de a ști cum să faceți calcule matematice simple înainte de a începe să pariați bani reali.

2) Scopul jocului
Spre deosebire de alte jocuri, cum ar fi ruleta, în blackjack joci împotriva dealerului. Scopul blackjack este de a obține un scor care este cât mai aproape posibil de 21, dar fără a depăși. În cazul în care nu trebuie să totalizezi 21, obiectivul tău va fi să obții un scor mai mare al dealerului. În cazul în care 21 este depășit, Dealerul sau jucătorul “busturi”. De exemplu, dacă un jucător are un 10 și un 8, cu un scor și apoi 18, iar dealerul are un 9 și un 8, cu un scor de 17, jucătorul va fi cel cu cel mai mare scor cât mai aproape de 21, și va fi apoi câștigătorul mâinii.

Cea mai puternică mână în Blackjack este dată de orice carte în valoare de 10 și un As, care dau o sumă egală cu 21. Această pereche de cărți este cunoscută sub numele de blackjack. În plus, în cazul în care dealerul “busturi”, acesta va acorda automat victoria tuturor jucătorilor rămași în joc.

3) performanța
Blackjack este un joc simplu de înțeles, dar în același timp necesită o anumită abilitate. Există mai multe versiuni ale jocului start. De exemplu, în Europa, cărțile care sunt descoperite vor fi doar una pentru dealer și două pentru fiecare jucător. În Statele Unite se joacă diferit: la începutul fiecărui joc, atât dealerul, cât și jucătorii primesc două cărți. În mod normal, cărțile jucătorului sunt tratate cu fața în sus, în timp ce Dealerului o punte, iar celălalt cu fața în sus. Nu va fi o problemă dacă alți jucători văd cărțile acoperite, important este că dealerul nu le vede. În blackjack, de fapt, challenger este doar dealer.

Lasă un comentariu