Cum se joacă Keno

Cum se joacă Keno

Keno este un joc foarte similar cu loterie. Dacă vă plac loteriile, cel mai probabil vă va plăcea și Keno. În Keno, ca în majoritatea loteriilor, jucătorii trebuie să completeze un formular pentru a indica numerele pe care le-au ales. În loterii, de obicei, trebuie să alegeți șase sau șapte numere, în funcție de versiunea pe care o jucați, în timp ce în Keno puteți alege una, două, trei sau poate chiar douăzeci. Alegerea depinde de jucător. După ce ați ales numerele și ați completat formularul, ca în orice altă loterie, trebuie să așteptați momentul desenului. În cazinouri, numerele sunt extrase dintr-o mașină cu bile, pe care o pompă face să sară în sus. Jucătorul care are numărul minim de bile necesare pentru a câștiga un premiu câștigă. Cu cât aveți mai multe bile, cu atât este mai mare premiul.

De ce să joci Keno în loc de loterie?

Cum se joacă Keno

Principalele diferențe dintre Keno și loterie sunt două. Primul este că în Keno jucătorii pot alege cantitatea de numere pe care le doresc. Al doilea este mult mai relevant: în cazinourile tradiționale, un joc de Keno are loc de obicei la fiecare cinci sau șase minute, ceea ce este foarte diferit de ceea ce se întâmplă în cazul loteriilor, deoarece extragerile de loterie au loc de obicei o dată sau două pe săptămână. Uneori poate exista o remiză pe zi, dar în acest caz premiile sunt mici și totuși este întotdeauna doar o remiză pe zi. Cu Keno, cu toate acestea, puteți juca de mai multe ori pe oră. În cazinouri online, atunci, este chiar mai ușor de a juca Keno: alege doar numerele dorite și faceți clic pe mouse-ul pentru a continua. După ce faceți clic, numerele sunt selectate automat și premiile sunt acordate automat. În cazinouri online, puteți juca Keno în fiecare minut.

Keno este ca Bingo?

Unii cred că Keno este ca Bingo, dar nu este chiar așa, deoarece în Bingo numerele sunt numite unul câte unul și jucătorii trebuie să verifice dacă cele desenate se potrivesc cu cele de pe cărțile gata făcute pe care le au. În Bingo, poziția numerelor contează, în timp ce în Keno contează doar numerele în sine. În cazinourile tradiționale, Keno poate fi un joc social precum Bingo, dar în sensul că oamenii îl joacă împreună, nu unul împotriva celuilalt. Jucătorii din Keno concurează împotriva lor înșiși, scopul lor este, de fapt, că numerele extrase se potrivesc cu cele pe care le-au ales ei înșiși. Nu există premii pentru ghicitul mai multor numere și nici Numărul de jucători sau bilete achiziționate nu afectează fondul de premii, în timp ce în Bingo numărul de cărți achiziționate determină, de obicei, premiul pentru a fi luat.

Care este avantajul casei din Keno?
Deoarece premiile puse la bătaie variază de la cazinou la cazinou, nu puteți spune exact care este marginea casei Keno, dar este de obicei în jur de 15% până la 20%, deci este destul de mare pentru un joc de cazino. Dar jucătorii place la fel, pentru că oferă premii mari.

Lasă un comentariu