Jocuri de masă-o odihnă pentru ochi

Jocuri de masă-o odihnă pentru ochi

Stați frecvent în fața unui ecran de computer, a unui televizor sau a unui telefon?
Dacă da, atunci probabil că uneori vă confruntați cu oboseala ochilor. Nu mă surprinde deloc. În prezent, nu există o zi în care să nu folosim tehnologia. La muncă, acasă, la școală. Nu contează unde. Suntem expuși la lumina de la ecrane de diferite dispozitive. Dacă nu sunteți implicat activ în sport, atunci singurul Tramplin rămâne un vis. Care, uneori, prea puțin. Mulți oameni, întorcându-se de la locul de muncă, încep imediat să vizioneze emisiuni TV sau seriale pe Netflix. Nu am nimic împotrivă. Îmi place și o serie bună în stilul True Detective sau Breaking Bad. Cu toate acestea, totul are prețul său. Nu știu cum ești tu, dar câteodată trebuie să-mi iau o pauză.

Cum să vă asigurați o distracție bună și să nu vă tensionați vederea?

Răspunsul este simplu-jocuri de masă. Nu numai că vă va da ochii să se odihnească, astfel încât mintea și înveselească și să-și petreacă timpul cu prietenii. Nu numai că, de asemenea, atingeți alte sentimente-auzul, atingerea, mirosul și gustul. Ascultați, pentru că trebuie să ascultați cu atenție conversațiile altor jucători de pe tablă. Atingerea deoarece elementele din panouri sunt minunat făcute și sunt multe. Mirosul când preparați cafea aromată la sfârșitul nopții. Gustați când vă bucurați de pizza preferată în timp ce jucați. Să nu mai vorbim de o pauză de la publicitatea omniprezentă.

Uneori ai grijă de ochii tăi. Nu trebuie să scriu a doua oară de ce? Merită să jucați jocuri de masă pentru a le oferi un pic de respirație. Asta e.

Cum poți alege jocul potrivit pentru tine?

Cum poți alege jocul potrivit pentru tine?

În primul rând, juca mai multe titluri diferite și să evalueze ce joc ne place cel mai mult. Toată lumea are preferințe diferite. Unii preferă titluri lungi, exigente (strategice). Alte jocuri rapide și casual (aventură). Alții colaborează (co-op) sau jocuri gratuite pentru petrecere. Există, de asemenea, cei care idolatrizează sincer cărțile. Pentru alegere, pentru culoare.

În plus față de împărțirea jocurilor în tipuri, ele pot fi, de asemenea, sortate după subiect. Acestea pot fi jocuri cu teme fantastice, științifice sau istorice. Bazat pe subiecte dintr-o carte, film sau serie. Se joacă în diferite momente istorice și se află pe diferite locații. E foarte mult. Ciclic, există și tendințe pe piața jocurilor. Recent, jocuri populare despre vikingi, cum ar fi, de exemplu, războinici Midgard; sau situate în mitologia Cthulhu (Cthulhu Rise of the practice; Pandemic timp Cthulhu).

Al doilea mod de a alege jocul potrivit este de a citi recenziile și recenziile jocurilor de masă. Le veți găsi, de asemenea, pe site-ul nostru. Suntem specializati in scris comentarii de jocuri de masă într-un anumit. Aceasta înseamnă că evaluăm jocul din toate punctele de vedere posibile. Împărtășim experiențele și emoțiile noastre de joc. Desigur, ne uităm la jocurile de masă pe care le-am jucat personal.

Uite cât de multe oportunități sunt în fața ta. Lumea jocurilor de masă oferă o gamă incredibil de extinsă de produse. Indiferent de vârsta sau plăcerile dvs., veți găsi întotdeauna ceva pentru dvs. sau prietenii dvs. Tot ce trebuie să faceți este să faceți primul pas.

Lasă un comentariu