Jocuri de masă pentru exercitarea memoriei

Jocuri de masă pentru exercitarea memoriei

Jocurile de masă pentru a exercita memoria aduc doar lucruri pozitive. Descoperiți-le și porniți uneltele. Jocurile de masă îi ajută pe cei mici, deoarece îi ajută să dezvolte tot felul de facultăți noi, precum și pe cele mai vechi, care de-a lungul anilor îi ajută să-și păstreze mintea activă.

CELE MAI BUNE JOCURI DE MASĂ PENTRU MEMORIE

Datorită acestor jocuri de strategie, raționament, atenție, percepție și concentrare, veți putea să vă puneți memoria în practică și să o exercitați la maxim. Profitați de această secțiune cu jocuri super distractive și dinamice pentru a vă bucura ca o familie. Runda lumea este foarte distractiv și super dinamic. Este vorba de a lua o carte în care apar informații diferite și trebuie să o memorați timp de 10 secunde. Apoi, trebuie să aruncați zarurile și să răspundeți la oricare dintre întrebările adversarului dvs. legate de cardul pe care l-ați memorat. Ușor, nu? Fii cel mai deștept, grăbește-ți jocul de memorie după joc și, în plus, profită pentru a învăța lucruri din diferite țări ale lumii.


Palabrea este unul dintre cele mai distractive jocuri de acolo pentru a-ți exercita memoria. Există diferite cărți cu două fețe în care, pe de o parte, sunt afișate cele 10 categorii ale jocului (animal, oraș, țară, seriale TV, obiect, nume propriu, plantă sau copac, mâncare și persoană celebră), iar pe de altă parte, 3 litere de culoare diferită. Scopul tau este de a încerca să fie primul jucător să spună un cuvânt care începe cu litera care este pictat aceeași culoare ca și carte de categorie. Grăbește-te, jucătorul care poate acumula cele mai multe cărți câștigă! Cred că memoria este foarte importantă. Nu tu? De multe ori întâlnesc oameni în viață care au nevoie în mod constant să li se amintească de lucruri. Înțeleg că atunci când ai lucruri la care să te gândești nu-ți poți aminti totul, dar există cazuri când este excesiv. Întotdeauna încerc să-mi îmbunătățesc memoria. Nu doar cu jocuri de masă mai, dar în viața mea de zi cu zi. Adevărul este, între copii, muncă, zile de naștere, numere de telefon, date importante … cu toții avem multe de reținut. Chiar dacă am o agendă, există întotdeauna lucruri pe care ar fi bine să le ții în minte. Doar în cazul în care muștele. În acest articol vă vom prezenta jocuri de masă pentru a dezvolta memoria. Aceste jocuri de masă nu numai că vor îmbunătăți memoria copiilor dvs., ci și a dvs. Pentru memorie, Jocul de cărți timeline este minunat de învățat jucând.

Jocuri de masă pentru dezvoltarea memoriei

Jocuri de masă pentru dezvoltarea memoriei

Jocurile de masă, pe lângă faptul că sunt foarte distractive, sunt ideale pentru a face creierul să meargă. Jocurile de masă pentru exercitarea minții sunt, de asemenea, o opțiune foarte bună. Ele sunt o opțiune excelentă de a exercita creierul și diferite funcții ale aceluiași. Strategia, raționamentul sau atenția, printre altele, sunt, de asemenea, îmbunătățite cu jocuri de masă. Există multe jocuri de masă moderne care pot deveni cei mai buni aliați ai noștri pentru a îmbunătăți memoria. Există o modalitate mai bună de a-ți antrena abilitățile mentale și de a-ți hrăni priceperea mentală decât jocurile de masă? Aș spune Nu, dar știi, eu nu sunt foarte obiectiv.

De multe ori am recomandat jocuri online pentru a îmbunătăți memoria, dar vrei să-ți spun. Ceea ce îmi place este că toți stăm la masă și ne bucurăm de un timp plăcut. În acest fel nu numai că ne distrăm și învățăm, dar creăm legături emoționale mai puternice. Este important să petreceți timp cu familia.

Lasă un comentariu