Regulile de baccarat online pentru a învăța cum să joace

Regulile de baccarat online pentru a învăța cum să joace

În baccarat, tot ce trebuie să știți este că fiecare acțiune a Dealerului și a jucătorului este pre-determinată și nu necesită altceva decât un pariu la momentul începerii fiecărei mâini.Deși cunoașterea tuturor regulilor nu este un element cheie în buna desfășurare a jocului, este totuși important să înțelegeți mecanismele care guvernează jocurile baccarat înainte de a începe să pariați bani reali.Din acest motiv, în acest ghid vom vedea cum se joacă baccarat răspunzând care sunt principalele întrebări pe care utilizatorii le pun despre acest joc. Regulile de baccarat on-line, spre deosebire de ceea ce unii cred că nu sunt similare cu cele de poker și, prin urmare, nu va trebui să fie experți în acest joc să se bucure pe deplin baccarat.

Acest joc a fost importat din macao în secolul al XV-lea și introdus la curtea regelui Franței înainte de a se răspândi pe scară largă în Europa devenind unul dintre cele mai apreciate jocuri de noroc vreodată. Regulile baccarat au suferit de atunci numeroase variații și nu este surprinzător faptul că există diferite versiuni ale jocului din întreaga lume. Dacă vă întrebați cum să jucați baccarat online, sunteți în locul potrivit, deoarece pe această pagină vom descrie regulile baccarat în principalele săli de joc din rețeaua autorizată în Italia, unde acest joc a devenit foarte popular în ultimii ani.

Cum se joacă Baccarat?

Cum se joacă Baccarat?

Baccarat este un joc în care participă doi “oameni”: Dealerul și jucătorul. În sensul că acțiunea implică Dealerul și un jucător la rândul său, și nu mulți în același timp ca și în poker. În plus față de aceste două, de fapt, masa de baccarat poate găzdui până la 14 persoane al căror joc constă în a paria pe cursul mâinii pariind pe victoria dealerului sau pe cea a jucătorului care se opune. Dacă sunteți familiarizat cu jocul de blackjack online, atunci gândiți-vă că, în timp ce jucați întotdeauna cu jucătorul opus Dealerului, în baccarat jucați în schimb cu posibilitatea de a paria atât pe dealer, cât și pe jucător.
Baccarat este jucat cu șase pachete de cărți franceze, fără includerea de carduri ” wild “și dealer, numit” dealer ” va fi plasat în centrul mesei. Ceilalți jucători ( nu există nici un număr precis, dar, în general, aveți ca a spus un maxim de 14) va fi plasat la stânga și la dreapta dealerului fiecare într-o poziție predeterminată numită “tableaux” sau mai simplu în italiană “ali”.

Regulile baccarat impun fiecărui jucător să ia transformă o provocare dealer prin încercarea de a câștiga sau de a părăsi jocul în caz de pierdere. În acest caz, acțiunea trece la următorul jucător. Utilizatorul care joacă este numit “pointer”.
Obiectivul baccarat este de a obține cât mai aproape posibil de 9 ca valoarea totală a cărților în mână. Toate acestea fără a obține vreodată un număr total mai mare decât aceeași valoare, deoarece, atunci când Jucător sau dealer obține o valoare de 10 sau mai mare, ei văd 10 scăzut din suma lor totală.

Reguli Baccarat: valoarea cardurilor

As = 1
2 până la 9 = valoare numerică,
De la 10 la Re = 0.
De exemplu, o mână de 4-Q are o valoare totală de 4 (4+0), în timp ce o mână de 8-7 are o valoare totală de 5 (8+7=15). 15-10=5). Mai jos veți găsi un grafic cu procedurile care stau la baza regulilor baccarat și care vor explica cel mai bine comportamentul Dealerului în funcție de cărțile primite.

Reguli Baccarat: caracteristicile jocului
1) plasați jetoanele în caseta corespunzătoare jucătorului, dealerului sau extragerii din centrul mesei. Până la finalizarea operațiunilor de pariere, cărțile nu sunt împărțite.
2) în prima rundă, jucătorul primește două cărți cu fața în sus în caseta corespunzătoare, apoi este rândul Bancherului care primește încă două cărți cu fața în sus de la dealerul virtual al cazinoului. Într-un live Cazinou dealer, de asemenea, cunoscut sub numele de crupier, va înmâna și apela suma totală de puncte făcute, și spune cum jocul va progresa.
3) Dacă dealerul sau jucătorul a primit un 8 sau 9, înseamnă că a fost făcut un așa-numit “Natural”: în acest caz, ambele mâini sunt afișate și cel mai înalt punct (aproape de 9) câștigă; mâna sa terminat și primiți banii pentru pariul câștigat.
4) Dacă atât jucătorul, cât și Dealerul au obținut același scor, cine a pariat pe Egalitate câștigă.
5) dacă nici jucătorul, nici Dealerul nu au obținut un scor natural și nici același scor, atunci regulile baccarat stipulează că. dacă jucătorul are un 7 sau un 6 în mână, el se spune că ” sta ” (el nu ia alte cărți) dacă jucătorul are o carte în mână a cărei valoare este cuprinsă între 5 și 0, el ia oa treia carte; în acest moment se face numărătoarea și mâna lui se termină. Să mergem mai adânc în regulile baccarat care se referă la pariuri. Pariul jucătorului: alegând acest pariu, pariați că va fi jucătorul care are cea mai bună mână, adică mai aproape de 9. Vorbim, în acest caz, de pariu “punct”. Pariurile pe jucător sunt plătite 1 la 1, iar marja casei este de obicei 1.36%. Pariați pe dealer: în acest caz pariul este puțin mai avantajos, fiind marja casei egală cu 1.17%. Deoarece mâna dealerului câștigă statistic mai mult decât cea a jucătorului, pariul este plătit între 19 și 20, cu un comision pentru câștigul de aproximativ 5%. Acest lucru se întâmplă deoarece, așa cum am menționat mai sus, dealerul câștigă în medie de 3-4 ori mai mult decât jucătorul, atunci când joacă cu un pachet de 8 cărți. Egal pariu: puteți plasa, de asemenea, pariul pe dacă jucătorul și bancherul au cărți în mâinile lor, al căror total este același. Acest pariu plătește 8 la 1, fapt că l face foarte gustos în special în rândul celor care au pariat pe câștiguri mari în numerar. Atenție însă la aceste reguli de baccarat: marja casei crește chiar și la 14.2%, ceea ce face Pariul foarte riscant și neprofitabil!

Baccarat top 10 Cazinou Reguli și sfaturi
Deși învățarea regulilor baccarat este foarte ușoară odată ce pariul este decis, practic nu mai este nimic de făcut. Va trebui pur și simplu să aplicați aceste reguli și sfaturi simple de baccarat:
Cunoașteți regulile, strategia de bază și termenii cei mai obișnuiți folosiți în timpul jocului. Jocul online este mai ieftin, deoarece există pariuri minime mult mai mici
Dacă doriți să încercați o nouă strategie baccarat puteți juca gratuit

Lasă un comentariu